Най-добри романтични романи

Н

Най-добри романтични романи

В историческите романтични романи периодите от време варират значително. Голямо събитие или поредица от събития в определен период от време е определен период от време често е във фокуса на много писатели, докато някои разказват приказки, които обхващат стотици или дори хиляди години. Римските императори, гладиаторите и дори войниците на война могат да бъдат героите в тези томове.

Ето някои от периодите от време, обхванати от исторически романси.

Елизаветинските романи са в Англия между 1558 и 1603 г. Те обикновено са съсредоточени около двора на кралица Елизабет I или в открито море.

Грузинският период също е определен в Англия през годините 1714 до 1812, но може да бъде определен и в британските колонии. Романсите обикновено са за благородническата класа.

Регентските романи също се случват в Англия обикновено между годините 1810 и 1820.

Когато мислят за най-добрите романтични романи в исторически период, много читатели свързват този жанр с викторианската епоха с истории, създадени между 1832 и 1901 г. Това беше златната епоха на царуването на кралица Виктория, където беше заявено, че „Слънцето никога не залязва Британската империя. ” Със световна империя, в която да се поставят герои, тези истории се случват в много страни и места.

Друг фаворит са пиратските романи. Тези истории се съсредоточават около мъжки и женски персонажи като пирати, атакуващи кораби и вземащи товара им, за да спечелят богатство. Тези лоши момчета са без държава и са крайните отстъпници. Обикновено героинята е заловена от пиратския капитан и в крайна сметка се влюбва в него.

Съединените щати също са чудесен източник на исторически любовни истории. Те могат да бъдат определени в колониалния период от 1630 до 1798 г. и след това. Хората в историите са трудолюбиви, изваждайки съществуване от пустинята. Има и патриотични истории за хората, които са изградили страната и са се борили за нейната независимост.

Тъмният период на американската история, известен като Гражданска война, също е чудесен източник на истории. Те могат да бъдат определени на север или на Съюза или на юг, известен също като Конфедерацията. Всички сме запознати с най-великия и запомнящ се от всички исторически романси, излезли от онази епоха, „Отнесени от вятъра“ на Маргарет Мичъл.

Границите на Америка, Канада и Австралия насърчават собствен жанр, известен като Западен. Героите се стремят да завладеят непознатото и обикновено са самотници и леко нецивилизовани. Пътувайки с героите, героините се научават да оцеляват заедно с мъжете си, изправени пред лична опасност и създавайки силна връзка. В крайна сметка любовта им побеждава всички препятствия.

Историите за местните американци попадат в поджанра на западната. Яростно независими те ценят свободата си и копнеят да се върнат към естествения си начин на живот. Те се сблъскват с предразсъдъци, когато се опитват да живеят живот, различен от нормата. Читателите от този жанр са очаровани от различния начин на живот и мислене.

Литературата, както всички неща, се променя с времето. В най-добрите романтични романи новата жена в най-добрите романтични романи също се е променила. Тя може да е лекар или главен изпълнителен директор на голяма фирма. Например, Амбър в Кардинален грях е главен изпълнителен директор на фирмата на чичо си. Трябваше да преодолее мъжките предразсъдъци, за да спечели уважението на служителите си от мъжки пол. След като спечели уважението им, тя спечели и тяхната лоялност. Това не би било възможно и никога не би се случило в ранните етапи на жанра. Това не само е добра история, но и е вярно; най-необичаен романс, исторически и истински.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta